Leerlingen uit groep 7 zijn van harte welkom bij het Udens College op woensdag 29 mei bij 7th Wednesday. Samen met hun ouders kunnen zij deze dag de sfeer proeven op de middelbare school. Zij kunnen een kijkje nemen bij het vmbo, havo/vwo en/of bij Waldorf Uden.

Aanmelden voor deze dag kan op www.udenscollege.nl.

Op expeditie

Leerlingen en ouders kunnen een kijkje nemen in de lokalen, de sporthal en pauzeplekken. En natuurlijk ontdekken ze ook de bijzondere ruimtes, zoals de lablokalen, de ruimtes van de creatieve vakken of techniek en de muzieklokalen, waar leerlingen zelfs in een bandje kunnen jammen.  

Daarnaast 

  • maken leerlingen bij Waldorf Uden kennis met de eigen plek van de vrijeschool, in het gebouw van havo/vwo.
  • ontdekken de leerlingen bij het havo/vwo de domeinen: onze schooltjes binnen de school. Een vertrouwde plek met bekende gezichten.
  • Op het vmbo ontdekken de leerlingen ook de praktijkruimten van de bovenbouw, zoals een echte werkplaats voor bouw en een voor installatie, een winkel, salon, verzorgingsruimte en ontwerp-afdeling.

In de school zijn ook de coaches aanwezig, met wie de leerlingen en ouders een praatje kunnen maken! Want iedere leerling op het Udens College heeft een persoonlijke coach.

Aanmelden

De open dag is van 15.00 tot 18.30 uur. Via www.udenscollege.nl en de open dag app kunnen ouders aangeven naar welke locatie(s) ze samen komen kijken en een verwachte (circa) starttijd kiezen.