Het duurt nog even maar de vakantie komt er aan. Dit betekent ook dat het dweilorkest van c.v. De Bokken, Ut Mekkert, haar laatste repetitie heeft voor de vakantie.

Traditiegetrouw vindt die plaats bij De Heimolen. En net als andere jaren maken we daar een gezellig feestje van! We maken er een gezellige avond vol blaasmuziek van, onder de wieken van de molen.

Op zaterdag 29 juni is het zo ver. Naast Ut Mekkert zullen verschillende dweilorkesten en onze eigen harmonie Ons Genoegen het publiek in vakantiesferen brengen met hun muziek. Ut Mekkert heeft een aantal orkesten uit de buurt uitgenodigd. Naast Ons Genoegen en Ut Mekkert zullen ook De Heigalmers uit Wilbertoord, Toeternietoe en Moi Zat uit Mill acte de présence geven bij de Heimolen in Sint Hubert. 

Zoals andere jaren zorgt c.v. De Bokken er voor dat iedereen kan genieten van een hapje en een drankje, en hopelijk mooi weer. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom, en natuurlijk is de entree gratis. Dus kom op 29 juni gezellig langs vanaf 19.00 uur bij de Heimolen langs de Wanroijseweg in Sint Hubert.