Sinds oktober waren er ook dit seizoen weer maandelijks semi-akoestische optredens in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. De laatste editie van dit lopende seizoen is dit weekend, zondag 9 juni.

Dit belooft vanaf 16.00 uur een bijzondere muzikale middag te worden. Want naast Reel to Real zijn er gastoptredens van Esther en Niek. Toegang is helemaal gratis.

Reel to Real  bestaat uit Marcel Peters, Ronald Peters en Frans Heijs. Tijdens hun optreden op 9 juni zullen voornamelijk Ierse folk songs en ballades te horen zijn, maar ook eigen nummers. Eigen nummers zingen zij in het Nederlands en Mills en gaan over de meest bekende situaties en gebeurtenissen uit Mill.

Tijdens hun optreden in ’t Lagerhuis zijn er ook extra gastoptredens. Zo zal Niek vd Wijst enkele nummers met de heren mee gaan spelen. Maar ook zangeres Esther is er weer bij. Reel to Real maakte enkele jaren geleden kennis met haar muzikale kwaliteiten tijdens de Duomarathon. Esther was deelneemster en toen ze Reel to Real passeerde begon ze spontaan mee te zingen. Dit klonk en klikte perfect waardoor zij sinds die tijd vaker samen muziek maken. Zo ook in ’t Lagerhuis.

Agenda ‘t Lagerhuis

  • Zondag 9 juni 2024 Reel to Real;
  • Zondag 30 juni 2024 Lagerhuis Live met diverse duo’s en bands op meerdere podia;

Meer weten over de activiteiten en mogelijkheden in ’t Lagerhuis?

Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.