Tijdens de 9e editie van het damestoernooi DWSH'18 is de feestavond op zaterdag 15 juni in Wilbertoord weer toegankelijk voor leden, dorpsbewoners en andere bezoekers van buitenaf.

Dit jaar met DJ en als headliner van de avond niemand minder dan KRUZO! Voorafgaand zal DEREK SHOTS de feesttent al lekker warm draaien!

De goedlachse creatieveling KRUZO heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: 7th Sunday, Wish Outdoor, Paaspop, HockeyLoverz, Lakedance, Festyland en Das Coen und Sander Fest. In zijn eclectische, up-to-date, set switcht deze allrounder snel tussen genre en tempo om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Één ding hebben alle sets gemeen: vanaf de eerste seconde zal Kruzo maximaal gaan en een glimlach op ieders gezicht laten verschijnen. Zwetende handjes, een schorre keel en soepele heupen zullen als een vrolijke herinnering nog lang na-suizen.

Naast Kruzo nog een andere DJ die we mogen aankondigingen: DEREK SHOTS. Hij is kaal, groot en blij. Hij is Dirk, oftewel Derek Shots. Zijn uitstraling en muziekstijl zijn één: vrolijk, energiek en herkenbaar. Tijdens een Derek Shots set zul je op reis gaan door jaartallen en muziekgenres. Niks is te voorspellen. Zo swing je het ene moment op een 80’s discoplaat en zing je het volgende moment mee met een zomerhit uit 2012. Alles is mogelijk maar één ding is zeker, er zal gedanst worden! Een heerlijke mix van R&B Classics tot 90's/00's hits en Guilty Pleasures tot aan Disco!

De earlybirdstickets zijn inmiddels verkocht en nu zijn er alleen nog eguliere tickets á €15,00 beschikbaar. Deze zijn te bestellen via het scannen van de QR-code op de poster of via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/damestoernooidwsh18. OP = OP!

Het belooft weer een gezellig avondje te worden met de speelsters en bezoekers van het damestoernooi DWSH’18! Koop je kaarten snel!