Op zondag 8 september wordt het weer super gezellig tijdens de kofferbakverkoop bij Wilbertoord Pakt Uut. Traditiegetrouw trekt deze markt veel bezoekers en daarmee ook enthousiaste standhouders.

Naast de kofferbakverkoop tref je bij Wilbertoord Pakt Uut ook standhouders van de regiofair Land van Cuijk en deelnemers van de hobbyistenmarkt. Een veelzijdig aanbod dus! 

Entertainment en allround oldtimershow

Wilbertoord Pakt Uut is vanaf 11.00 uur geopend, kom op tijd want naast de markten is er nog veel meer te beleven. Zo kun je genieten van een allround oldtimershow, diverse podia met live muziek, kinder- en kermisattracties, zwarte cross demonstraties, dierenshows en meer. 

Inschrijving

Ook dit jaar stelt de organisatie weer maximaal 200 verkoopplaatsen beschikbaar. Wil jij dit jaar meedoen? ‘uut’ pakken? Ruim je zolder of garage op en doe mee! Voor slechts €15,- zorgen de Peeltuffers voor een ruime verkoopplaats. Schrijf je in via www.wilbertoordpaktuut.nl.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..