Nog maar één weekje wachten tot Mill at the Park 2024, dit jaar op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni in het mooie Aldendrielpark. Voor alweer het derde jaar op rij verschijnt deze week de Festivalkrant van Mill at the Park bij u in de brievenbus.

De krant wordt samen met de Neije Krant verspreid door Media Mix.nl in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Ook op diverse afhaalplekken is deze net als wekelijks De Neije Krant gratis mee te nemen. 

In deze krant leest u van alles over het evenement. Welke artiesten komen er, en welke tijd staan ze op het podium? Maar ook de veranderingen tijdens de feestdagen zelf. Want Mill at the Park heeft dit jaar ook het bekerretoursysteem. 

En niet te vergeten onze geweldige sponsoren met Albert Heijn van de Ven als hoofdsponsor. 

Nog geen tickets?

Via de website zijn tickets voor het festival verkrijgbaar. De laatste twee edities waren bijna altijd uitverkocht, dus wacht niet te lang! De minimumleeftijd voor vrijdag en zaterdag is 18 jaar. Op zondag is het evenement toegankelijk voor iedereen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een ouder/verzorger gratis het terrein op. 

Check de website voor tickets en meer informatie: www.millatthepark.nl.

Of bekijk het allemaal in de Festivalkrant!