De eerste aanmeldingen zijn al binnengekomen. Nog maar een paar weken en dan is het weer bouwweek in Mill! Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu aan!

Wonderwaterwereld

Op 8, 9 en 10 juli wordt het terrein bij ‘t Spoor omgetoverd tot Wonderwaterwereld! Er staan weer volop leuke activiteiten op het programma voor de kinderen. Er worden hutten gebouwd en geverfd,  maar ook veel leuke spellen gedaan!  Dit allemaal drie dagen lang van 9.00 uur tot 14.00 uur. 

Doe mee!

Kinderen in de basisschoolleeftijd die in Mill wonen of in Mill op school zitten kunnen zich aanmelden. Maar ook als je in het eerste jaar van de middelbare school zit, ben je nog van harte welkom om mee te doen. Heb jij je nog niet aangemeld? Dit kan gemakkelijk via de website www.kinderfeestenmill.nl Tot en met 30 juni is de voorinschrijving en betaal je maar €22,50 voor de gehele bouwweek. 

Helpende handjes

Het zijn drie leuke dagen voor jong en oud! Naast opgeven als kind, kun je via de website een aanmelding doen om als groepsleiding of extra kracht te komen helpen. Denk hierbij aan het opbouwen, opruimen, maar ook hulp bij de horeca is van harte welkom. Een dag, een paar uur of de gehele bouwweek! Helpende handjes zijn erg wenselijk en ook nodig om fijne dagen neer te zetten!

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen via de website. We zien je graag op de bouwweek! Tot dan!