Foto: Piet van Strijp

Bereid je voor op een muzikaal feest met een oranje tintje, want dit weekend is het tijd voor Mill at the Park 2024! Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni keert het geliefde festival terug naar het Aldendrielpark, met een line-up vol geweldige DJ's, livebands en artiesten verdeeld over twee podia.

Vrijdag: van “Tribute at the Park” naar “Oranje at the Park”

Het was even omschakelen voor de organisatie. Na een succesvolle extra festivaldag op vrijdag met Tribute at the Park valt het weekend aankomend jaar precies tijdens het EK. Maar met warme herinneringen aan het massale Oranjefeest in 2014, hebben ze besloten om er een groot spektakel van te maken. Op het hoofdpodium wordt een megagroot scherm opgezet, waar de wedstrijd Nederland tegen Frankrijk te zien is, met DJ Benzel in de rust en een spetterende afterparty met DJ-team The Allstarz. Voor wie niet zo van voetbal houdt, is er op het tweede podium een optreden van Alex & Friends. Dus trek je oranje shirt aan en juich mee voor ons Oranje!

Zaterdag: pompende DJsets, kilo’s confetti en een live optreden van Bizzey

Zin in de Zomer man! Eén van de bekende zomerhits van Bizzey naast Traag, JA! en Vroom. Met aanstekelijke beats weet hij als geen ander om het publiek te laten dansen. Ook Michael Amani is een topact die wereldwijd op grote festivals stond. Met zijn energieke set zal hij Mill op zijn grondvesten doen laten schudden. Het tweede podium wordt omgetoverd tot een ware techno/house club met DJ's zoals Dikke Baap, Cici Daze en M-Ace die de menigte in beweging zullen houden.

Zondag: een breed programma van Nederlandstalige meezingers tot Hillbilly Blues en van coverband naar Roxy Dekker die bovenin de hitlijsten staat. 

Ik weet nu …. wie er zondag 23 juni in Mill staat! Dat is onder andere Marco Schuitmaker, bekend van zijn hit de Engelbewaarder. Maar ook heeft de organisatie weer een artiest weten te strikken die afgelopen maanden hoog in de hitlijsten te vinden is en zelfs op nummer 1 heeft gestaan: Roxy Dekker. 

Het tweede podium staat traditiegetrouw in het teken van gitaarmuziek. Met onder andere De Formatie, bekend van het SBS6-programma The Talent Scouts. Mick Stender’s Top2000 waarin hij een ode brengt aan de nummers uit deze hitlijst. En zelfs dit keer een bluesband “all the way from the UK” The Zac Schulze Gang. Als kers op de taart maken Kees en Merijn een terugkeer naar Mill at the Park, na lovende reacties op hun optreden in 2022.

Naast de geweldige muziek kunnen bezoekers weer genieten van diverse foodstands, springkussens en spellen voor jong en oud, waardoor het een perfecte gelegenheid is om vrienden, buren en verre neven te ontmoeten en samen te genieten, te dansen en te proosten!

Check de beschikbaarheid van ticket(s) via www.millatthepark.nl.