MILL - Nadat de BLUE Wellnessboot in slechts 4 weken tijd een flinke make over heeft ondergaan, werd het luxe wellnessresort op zondag 7 juli jl. feestelijk geopend.

Tijdens de renovatie is er hard gewerkt aan het vervangen van de nodige techniek, het vernieuwen van faciliteiten en het creëren van een andere uitstraling. Na het openingswoord stapten de aanwezigen aan boord van de compleet gerenoveerde BLUE Wellnessboot, om de vernieuwde ruimtes en faciliteiten te bezichtigen. Tijdens de feestelijke opening stonden er heerlijke hapjes en drankjes klaar, draaide een DJ gezellige muziek en na afloop werden alle aanwezigen bedankt met een goed gevulde goodiebag. Kortom; het was een geslaagde opening!

Een groot ontvangst!

Tijdens de renovatie is er hard gewerkt aan het vervangen van de nodige techniek, zijn er nieuwe sauna’s bijgebouwd en is het interieur omgetoverd tot een natuurlijke oase van rust, met een luxe uitstraling. Wellnessgasten konden vanaf maandag 1 juli jl. de compleet gerenoveerde BLUE Wellnessboot al gaan (her)ontdekken.

Op zondag 7 juli was het dan eindelijk tijd voor een officiële ‘Grand Opening’. Deze opening trok een groot publiek geïnteresseerden, er waren ruim 250 gasten aanwezig. Het BLUE team heeft flink uitgepakt om deze (her)opening extra feestelijk te maken. Er stond een grote ballonnenboog bij de entree, een live DJ die zorgde voor een goede sfeer en er waren hapjes en drankjes. Om 10.00 uur werden de aanwezigen feestelijk ontvangen met een glas Fletcher Bubbels en een welkomstwoord door Ben de Ruijter - Director of Operations en Pim Giesbers - Manager BLUE Wellness | Spa | Beauty. “In slechts vier weken tijd heeft dit unieke wellnessresort een flinke make over gehad. Zowel voor als achter de schermen is er hard gewerkt aan het verbeteren van de wellnesservaring voor onze gasten. De BLUE Wellnessboot is in een compleet nieuw jasje gestoken en aangevuld met meerdere, luxe faciliteiten. Het BLUE team staat te popelen om jullie weer te mogen ontvangen.” aldus Ben de Ruijter. Daarna konden de gasten tot 12:00 uur rondlopen door het wellnessresort!

Op (her)ontdekkingstocht

De gasten kregen een plattegrond, waarmee ze alle nieuwe ruimtes en faciliteiten konden gaan ontdekken. “Alles is erop gericht om de natuurlijke tinten en elementen vanuit buiten ook naar binnen door te voeren. Warmte, rust en het gevoel van luxe zijn nu overal terug te zien.” aldus Pim Giesbers. Naast de nieuwe uitstraling konden ze ook de nieuwe sauna’s bewonderen. Zo zijn er twee nieuwe buitensauna’s bij het, voorheen overdekte, zwembad bijgebouwd. In de BLUE Wellnessboot is de mintstoomcabine vervangen door een sanarium en in het Atrium in de saunatuin is de rasulcabine omgebouwd tot mintstoomcabine.

Aan het einde van de Grand Opening werden de gasten bedankt voor hun aanwezigheid middels een mooie BLUE goodiebag, gevuld met vouchers, een BLUE Collection product en nog veel meer! Vanaf 13:00 uur was de BLUE Wellnessboot weer enkel toegankelijk voor wellnessgasten, om te genieten van luxe en rust.

Klaar voor de nieuwe koers

De aanwezigheid en het enthousiasme van alle bezoekers afgelopen weekend hebben bijgedragen aan een geweldige start van dit nieuwe hoofdstuk voor de BLUE Wellnessboot in Mill. Het BLUE team nodigt iedereen van harte uit binnenkort eens een bezoek te komen brengen, voor een compleet vernieuwde en verbeterde wellnesservaring. Het team staat klaar om een ieder opnieuw de beste service te bieden.

Voor meer informatie: www.bluewellnessboot.nl.