Rob Scheepers

Over enkele weken is het weer carnaval. Dat feest laat Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill niet zomaar voorbij gaan. Gedurende alle carnavalsdagen is er volop feest en entertainment te vinden.

Dat begint al op donderdag 4 en vrijdag 5 februari met 2 show- en buutavonden en op zaterdagavond 6 februari staat er Qmusic met the party en het foute uur er op het programma.

Buutavonden
Zoals ieder jaar beloven ook deze keer de Show en Buutavonden op donderdag 4 en vrijdag 5 februari weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de vele bekende namen die er op het podium staan waaronder diverse kampioenen. Want wat dacht u van de tonpraters Andy Marcelissen, Boy Jansen, Rob Scheepers, Dirk Kouwenberg, Hans Verbaarschot en Jorlan Manders. Voor donderdagavond 4 februari zijn nog kaartjes beschikbaar, vrijdag 5 februari is volledig uitverkocht. Kaartjes zijn a 13,00 euro verkrijgbaar bij ’t Lagerhuis.

Qmusic the party
Op carnavalszaterdag 6 februari is het in ’t Lagerhuis tijd voor Qmusic. Deze avond gaan de deuren om 21.00 uur open en brengt Qmusic in area 1 The Party met het foute uur. In area 2 is DJ Stiek en Civilian te vinden met hardstyle. Het is een 16 plus party. Kaartjes kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de kassa, mits beschikbaar 10,00 euro.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis in Mill?
Zie hun Facebookpagina of de website www.lagerhuismill.nl.