Via een prijsvraag op o.a. inmill.nl waren er 2 x 2 kaartjes te winnen voor de Show- en Buutavonden die in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill gehouden worden. Dat op donderdag 4 en vrijdag 5 februari.

De vrijdagavond is volledig uitverkocht, maar voor de donderdagavond zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Deze kaartjes zijn a 13,00 euro te reserveren via ’t Lagerhuis op tel. 0485 - 47 07 37, het programma start die avonden om 20.00 uur, de zaal gaat om 18.30 uur open.

Op de prijsvraag, welke van de optredende tonpraters was onlangs enkele malen te zien in De wereld draait door en in het BNN programma Padoem pats, kwamen heel wat mailtjes binnen. Ook Arlette van Hout en Jamilla Hermanussen wisten dat dit Rob Scheepers uit Sterksel was. Zij zijn als winnaars uit alle inzendingen getrokken en winnen daarmee ieder 2 gratis kaartjes voor donderdagavond 4 februari. Deze avonden is niet alleen Rob Scheepers te horen en zien maar ook Andy Marcelissen, Boy Jansen, Dirk Kouwenberg, Hans Verbaarschot en Jorlan Manders.

Meer weten over de activiteiten en mogelijkheden in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill?
Zie dan www.lagerhuismill.nl of like hun Facebookpagina.