The John Henry Orchestra

Op zaterdag 30 januari staat er bij café Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill een bijzonder duo op het podium. Het is het uit België afkomstige John Henry Orchestra. Ondanks dat het hier gaat om 2 muzikanten, brengen zij een meer dan volledige sound en dat alles zonder het gebruik van muziekcomputers.

Hoe dat klinkt en hoe zij dat doen? Bekijk en beluister het zaterdag 30 januari vanaf 22.00 uur in café Royal in Mill. Toegang gratis.

The John Henry Orchestra bestaat uit 2 rasartiesten. Zij lanceerden een nieuw concept waarbij slechts 2 muzikanten op het podium staan, maar toch klinkt er een volledige sound. Wilt u zoiets wel eens zelf live meemaken? Dan is het tijd om te kijken en te luisteren naar The John Henry Orchestra. Geen hocus pocus of computers, maar het echte werk. Twee musici die alles uit de kast halen wat zij bezitten: twee stemmen, twee zielen, vier armen, vier benen en 20 vingers in combinatie met een grote verscheidenheid aan instrumenten, dat is The John Henry Orchestra. Samen creëren ze een full-band-geluid met een breed repertoire. Zo spelen zij muziek van John Lee Hooker, Jimmy Reed en Hound Dog Taylor. Maar ook CCR, The Stones, Cream, The Beatles, Canned Heat, Roy Orbison, U2 en ja, zelfs Ac/Dc zal die avond voorbij komen. Dat alles overgoten met een hete stomende boogie saus.

Meer weten over deze avond of de vele andere activiteiten in en rond café Royal in Mill? Bekijk dan de website www.caferoyalmill.nl.