Aanstaande zondag 21 februari belooft het weer een meer dan gezellige blues-avond te worden bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dan hoort en ziet u er vanaf 19.00 uur Big Bo (Brocken). Zoals gebruikelijk is de toegang bij café Royal ook tijdens deze avond helemaal gratis.

Bo Brocken speelt als Big Bo zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, hi-hatt en bassdrum. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert. In oktober 2015 werd Big Bo uitgeroepen als winnaar van de Dutch Blues Challenge en mocht hij Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge in Memphis TN.
Big Bo heeft zich verschillende stijlen binnen de Blues eigen gemaakt, van de noordelijke Chicago Blues tot diep in de Delta, van de Slave Hollers tot Gospel en Spiritual en van opwekkende Georgia Ragtime en Piedmont style tot swingende New Orleans Hokum.

Meer informatie over deze en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal in Mill is te vinden op www.caferoyalmill.nl.