Van november tot en met februari Organiseerde wandelvereniging Amicitia uit Mill 4 winter wandelingen door de omgeving van Mill. Deze kende grote verschillen qua weersomstandigheden. In het begin bijna lente achtig en op de laatste dag zelfs met winterse neerslag.

Tijdens al die wandelingen waren diverse gebieden in het programma op genomen, zoals landgoed princepeel, de kanaal zone met sporen van de oorlog, omgeving Tongelaar en het gebied bij de kuilen. De organisatie kreeg veel complimenten over zowel de prachtige omgeving, mooie routes als wijze waarop alles geregeld was rond deze wandelingen.

Ondanks het slechte weer op de laatste wandeldag, zondag 14 februari, waren er heel wat deelnemers uit geheel Nederland. Maar ook uit Duitsland kwamen wandelaars naar Mill. Zo waren er wandelaars uit de eigen gemeente en omliggende dorpen, maar ook uit o.a. Zoetermeer, Pijnacker, Westervoort, Vinkeveen en zelfs uit het Friese Herbaijum. Duitse wandelaars kwamen o.a. uit Duisburg, Essen, Witten, Hagen en Datteln.

Noteer ook alvast de volgende wandelingen in de agenda. Dat is op zondag 12 juni de 60e Millse mars. In de landelijke wandelagenda staat deze voor zaterdag 11 juni vermeld. Om wandelaars niet teleur te stellen, zal Amicitia ook op 11 juni een wandelmars aanbieden. Op 21, 22, 23 en 24 juni zal de Avond-wandel-vierdaagse gehouden worden. Voor deze wandelvierdaagse hebben Amicitia, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill vorig jaar de handen ineengeslagen. Deze wordt voor het 2e achtereenvolgende jaar gehouden en start elke avond tussen 17.00 uur en 19.00 uur in een ander kerkdorp van de gemeente Mill en Sint Hubert. Hier kan men kiezen uit de afstanden 5, 10 en 15 km.

Bent u liefhebber van wandelen?
Word dan ook lid van wandelsportvereniging Amicitia! Meer weten? Bel 0485 - 45 35 69 of zie www.wsvamicitia.nl.