Aanstaande zondag 28 februari kunt u van 13.30 tot 18.00 genieten van 2 uitstekende orkesten én met de beentjes van de vloer! Dat kan in de Jachthoorn in Sint Hubert. Op de dansvloer in Sint Hubert is iedereen van harte welkom.

En natuurlijk zijn er ook genoeg tafels en stoelen om even bij te komen en van de muziek te genieten. Dit evenement wordt georganiseerd vanwege het 125-jarig bestaan van Harmonie Ons Genoegen, alle muziek/dansliefhebbers worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Om 13.30 uur begint de eerste band, “Blaskapelle Fresia”. Dit orkest is in 2012 mede opgericht door- en staat onder leiding van Simon Meurs. In dit orkest spelen ruim twintig muzikanten uit geheel Noordoost-Brabant en Gelderland. Het programma van "Blaskapelle Fresia" bestaat uit traditionele Böhmisch, Mährische blaasmuziek met pittige marsen, vloeiende walsen, karaktervolle polka’s, speciale solisten, maar ook gezellige stemmingsmelodieën; instrumentale nummers en titels met zang. “Blaskapelle Fresia”  behaalde een fantastische derde plaats in de “Ober Stufe” tijdens de Europese kampioenschappen vorig jaar in Kerkrade.

Om 16.00 uur is het podium voor Bigband The Black Pearls, opgericht in 2010, bestaat uit zo’n 25 muzikanten onder leiding van Niels Hendriks. De instrumentale klanken worden meermaals versterkt door zang. The Black Pearls beschikt over een breed scala aan muziekgenres en –stijlen. Van swingende popmuziek tot rock ’n roll, funk en een vleugje jazz. Tot ongeveer 18.00 uur kunt u de dansvloer op en genieten van een muzikale zondag in de Jachthoorn.

Entree inclusief consumptie 4,50 in de voorverkoop en 5 euro aan de zaal. Kaartenvoorverkoop in de Jachthoorn, wethouder Lemmenstraat 13 in Sint Hubert of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..