Op woensdag 2 maart organiseert kindcentrum Ikke Mill van Spring Kinderopvang een open dag. Tevens zal wethouder Erik van Daal de peutergroep officieel openen. Tussen 9.30 en 12.30 uur is iedereen welkom om te komen kijken.

Op de open dag wordt het één-jarig bestaan van de peutergroep van Ikke Mill feestelijk gevierd. Dit door middel van een heuse, ‘officiële’ opening, want dat was er nog niet eerder van gekomen. Wethouder Erik van Daal zal deze eer op zich nemen. Om 9.30 uur verricht Magreet van Swol, manager kindcentrum, de aftrap. Ali Toonen, pedagogisch medewerker, geeft uitleg over de peutergroep.

Prijsvraag
Tijdens de open dag worden ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 29 februari. Kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn, de Jan Linders in Mill en bij de hoofdingang van het kindcentrum Mill aan de Langenboomseweg 1e. De winnaar van de eerste prijs mag bovendien een dagdeel gratis komen spelen!

Activiteiten
Na de feestelijke start kunnen kinderen meedoen aan verscheidene activiteiten zoals knutselen, grabbelen en sjoelen. Ook kunnen ze zich mooi laten schminken. Voor de ouders is er natuurlijk de mogelijkheid om de diverse groepen te bezoeken en onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee informatie in te winnen.

Meer informatie
Kindcentrum Mill omvat een dagopvang, een peutergroep en een buitenschoolse opvang. Ook openbare basisschool De Kameleon, basisschool De Lens en de GGD zijn in het kindcentrum te vinden. Adres: Langenboomseweg 1E 5451 JH Mill.
Meer info kunt u vinden op de website: www.spring-kinderopvang.nl.