De afgelopen jaren bewees het Freerail Festival in Mill een feest voor jong en oud te zijn. Ook dop donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) 2016 wordt de lijn van ‘festival voor iedere leeftijdsgroep’ doorgetrokken en zal Freerail voor de 4e keer gehouden worden. Om het festival zoals altijd vernieuwend te houden, heeft de nieuwe stijl van afgelopen editie een aantal frisse updates gekregen.

Nieuwe terreinindeling
Om een zo goed mogelijke setting en sfeer te creëren, biedt Freerail wederom gescheiden podia voor bands en dj’s. Zo is er dit jaar gekozen voor een luxe podiumwagen die het professioneel toneel zal vormen voor talloze live-bands. Dj’s worden in een zogenaamde ‘nachttent’ – een nieuwe trend binnen de festivalwereld – geplaatst, waardoor liefhebbers van plaatjes zelfs overdag van muziek en lichtshows kunnen genieten!

Kinderen en drank
Onze kleinste bezoekers hoeven zich ook dit jaar niet te vervelen: de speeltuin naast Jongerencentrum de Wissel is wederom onderdeel van het terrein en wordt uitgebreid met een springkussen. Ook aan de ouderen is gedacht: beide podia zijn nu voorzien van een bar. Daarnaast vind je verspreid over het terrein eettentjes en facilitaire voorzieningen.

Updates
In de toekomst volgen meer updates over Freerail Festival 2016. Volg de Facebookpagina www.facebook.com/freerailfestival en check www.freerail.nl om op de hoogte te blijven voor nieuws over de line-up en meer. We zien je graag 5 mei!

Freerail Festival
Donderdag 5 mei 2016
Festivalterrein De Wissel
Spoorstraat 41, 5154 GA Mill