Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan te koop aanbieden op internet.

Daarom organiseren ze in Langenboom op zondag 10 april een zogenaamde kofferbakverkoop. In Engeland ook wel car boot sale genoemd. In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten is de kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. Tijdens deze verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft een ieder een klein stukje achter/naast de zijn of haar auto tot beschikking om de kostbare waar uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers op het sportterrein achter café D’n Bens.

Het terrein is ideaal voor een kofferbakverkoop. Het is ingericht met en gezellig terras en er zijn toiletten aanwezig. Er komen standhouders uit de hele regio naar deze gezellige kofferbakverkoop. Bezoekers komen dan ook graag op deze oergezellige dag. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

De bezoekers zijn van 9 uur tot 15 uur van harte welkom en worden NIET eerder toegelaten. Toegangsprijzen: volwassenen € 1,50 kinderen t/m 12 jaar gratis.

Waar en wanneer?

Zondag 10 april, op het sportveld achter café D’n Bens
Dominicanenstraat 34
Langenboom

Inschrijven en informatie

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.verkuskoppe.nl om verzekerd te zijn van een plaats. Voor meer informatie: Wally Hendriks, 0486 - 43 19 52 of www.verkuskoppe.nl.