The Second best Exotic Marigold Hotel

Ook in de maanden maart en april staan er weer diverse filmvoorstellingen op de kalender in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De filmcommissie is er weer in geslaagd voor een breed publiek mooie films te programmeren.

De Matineebios is 11 maart en 1 april geopend en het Filmhuis draait op woensdag 23 maart en 20 april de films. Tickets reserveren kan via www.myllesweerd.nl of zijn af te halen aan de balie bij Myllesweerd. Ze kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie in de pauze of na de voorstelling.

Vrijdag 11 maart 2016 14.00 uur - The Second best Exotic Marigold Hotel

The Best Exotic Marigold Hotel 2 toont de uitbreidingsdrang van Sonny. Dat eist meer van zijn tijd dan hij beschikbaar heeft, vooral als je zijn aanstaande huwelijk met Sunaina in het achterhoofd houdt. Sonny heeft ditmaal zijn oog laten vallen op een veelbelovend nieuw gebouw, nu zijn eerste bedrijf, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, nog maar één plek vrij heeft, voor nieuwelingen Guy (Gere) en Lavinia (Greig). Evelyn en Douglas werken nu in Jaipur, en vragen zich af waar hun regelmatige dates toe zullen leiden. Ondertussen proberen Norman en Carol hun weg te vinden in een moeilijke exclusieve relatie, en Madge moet kiezen tussen twee rijke mannen. De enige die lijkt te weten wat het beste is, is Muriel, de nieuwe co-manager van het hotel, die ieders geheimen kent. Terwijl het veeleisende traditionele Indiase huwelijk dichterbij komt, presenteert zich een onverwachte weg voorwaard.

Reserveer in uw agenda:

  • Vrijdag 11 maart 2016 Matineebios 14.00 uur - The Second best Exotic Marigold Hotel
  • Woensdag 23 maart 2016 Filmhuis 20.00 uur - 45 years
  • Vrijdag 1 april 2016 Matineebios 14.00 uur - De nieuwe wildernis
  • Woensdag 20 april 2016 Filmhuis 20.00 uur - Melody

Meer weten over alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd?

Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op twitter of zie www.myllesweerd.nl.