Lieke Geurts repeteert met harmonie St. Willibrord en koor VoiceMill

Op zaterdag 19 maart zal harmonie St. Willibrord in de Willibrorduskerk in Mill een concert uitvoeren, dat de titel ‘Tussen Hemel en Aarde’ meegekregen heeft.

Hemelse muziek en aardse passie komen tot een verrassend afwisselend repertoire tijdens het programma, dat u gepresenteerd wordt in een tot concertlocatie ingerichte kerk. Het harmonieorkest zal plaats kunnen nemen op een heus podium, dat vooraan in de kerk opgebouwd zal worden. Dankzij vele vrijwilligers én medewerking van pastoor en kerkbestuur wordt dit alles mogelijk gemaakt!

Met een stem als die van een engel zal Lieke Geurts het hemelse ‘Halleluja’ samen met het harmonieorkest en piano, bespeeld door Geert Verhallen, voor u ten gehore brengen. Zij is één van de zangeressen van het Vierdaagse Orkest, dat u trouwens deze zomer ook weer kunt horen en zien in Myllesweerd.

Geert Verhallen bespeelt tijdens dit concert het orgel. Hij begeleidt de harmonie, maar zal ook samen met Willem Hermans, trompettist van St. Willibrord, ‘The Hero’ van het album ‘Grandezza’ van de componist Jan Mulder ten gehore brengen.

Het fluitensemble van de harmonie, deze keer bestaande uit Nadie Heijs, Suzanne Thoonen en René Schipperheijn zal een stuk van Tsjaikovsky uitvoeren; ‘Danse des Mirlitons’.

Verder willen we u nog niet teveel vertellen over het programma, dat nog even een verrassing moet blijven voor de pastoor, die dit concert aangeboden krijgt vanwege zijn 75e verjaardag, nu alweer bijna een jaar geleden.

Bent u liefhebber van muziek? Kom luisteren en kijken. Én... u steunt hiermee het goede doel. De harmonie verleent met dit benefietconcert haar medewerking aan de bouw van een Mariakapel op het oude kerkhof, straks Acaciahof geheten.

U bent van harte welkom!

Zaterdag 19 maart, aanvang 19.30 uur.
Entree inclusief een kopje koffie in de pauze, € 5,00.
De opbrengst komt geheel ten goede aan de bouw van de Mariakapel op het Acaciakerkhof.