Al eerder berichten wij over de betrokkenheid van de KBO-Mill bij de bouw van een Mariakapel op de Acaciahof aan de Hoogstraat in Mill. Vorige week is de stichting Acaciahof officieel gestart met een geldinzamelingsactie om de bouw mogelijk te maken.

Daarnaast organiseert de KBO Kring gemeente Mill en Sint Hubert samen met de andere KBO Afdelingen in het Land van Cuijk op vrijdag 8 en zaterdag 9 april een groots opgezette seniorenbeurs in party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill. Op deze beurs zullen ongeveer 70 bedrijven en instellingen zich presenteren. Al deze bedrijven en instellingen hebben te maken met senioren.

Naast de beurs wordt ook een symposium georganiseerd in zaal Amsterdam, die direct grenst aan de beursvloer, en in de Europazaal. In dit symposium wordt een zeer gevarieerd programma van lezingen aangeboden. Voor een overzicht van de lezingen zie onze website www.regionaleseniorenbeurs.nl.

U kunt zich nu reeds aanmelden voor het bijwonen van een lezing via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website. Op deze website vindt u ook alle bedrijven en instanties die deelnemen aan onze beurs. Het belooft een leerzame gezellige en sfeervolle beurs te worden, mede door de optredens van diverse muzikanten.

Op deze beurs laat de KBO zien welke voordelen het lidmaatschap van KBO-Brabant met zich meebrengt. In de KBO stand vindt u er allerlei producten op het gebied van wonen, veiligheid en mobiliteit uit de webshop van www.onsledenvoordeel.nl en kunt u producten uitproberen. Maak bijvoorbeeld eens een testritje op een elektrische fiets! Neem dan wel een geldig legitimatiebewijs en uw KBO-ledenpas mee.

Ook op uw energierekening valt ongetwijfeld te besparen. Neem uw jaarafrekening energie mee, dan rekent de afdeling collectieve energie inkoop van KBO-Brabant uw persoonlijke besparing uit.

Collectieve korting op uw privéverzekeringen? IAK Verzekeringen adviseert u tijdens de beurs graag vrijblijvend over de collectieve regelingen van KBO-Brabant. Tip: neem uw kopiepolis mee, IAK checkt of u wel goed verzekerd bent. Bovendien krijgt u direct een gratis koeltasje van IAK.

De openingstijden van de regionale seniorenbeurs zijn:

  • Vrijdag 8 april van 14.00 uur - 22.00 uur
  • Zaterdag 9 april van 10.00 uur - 17.00 uur

De entree bedraagt, inclusief 1 consumptie, € 2,00 per persoon.