Shagging Ponies

Komende zaterdagavond 19 maart herleven de jaren 80 en 90 in café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Die avond staan namelijk de Shagging Ponies er met hun wervelende show vanaf 22.00 uur op het podium.

Het belooft een onvergetelijke show te worden die je mee terug zal nemen naar alle bekende hits uit de genoemde periode. Maar dan nog veel enthousiaster gebracht dan door de originele artiesten. Uiteraard is deze avond voor iedereen gratis toegankelijk.

Shagging Ponies

Ben jij het ook zo zat? Kijken en luisteren naar bandjes die het podium niet meer af willen en je niet het zaterdagavond-gevoel geven dat je verdient? Ben je het zat om te proberen mee te zingen met liedjes die je nog nooit hebt gehoord en er daardoor uit te zien als een loser, elke keer als het fout gaat? Stop met moeilijk doen, dan! Wij hebben de oplossing voor al je problemen!
Want Shagging Ponies beloven je muziek die je zo hard laat genieten dat je broek afzakt. Ze beloven je een show die zo spannend en sexy is dat zelfs de broek van je vriendin afzakt! Ze beloven je het onvervalste zaterdagavond-gevoel. Het gevoel waar je zo lang naar hebt lopen snakken. Ze beloven je het weekend dat je verdient, jij harde werker!
Shagging Ponies speelt de liedjes waarmee je bent opgegroeid, alleen dan beter en met enthousiasme dan je je ooit voor kon stellen. Bekijk de video's en beluister de MP3's maar eens en je zult het meteen merken: Je wilt Shagging Ponies live zien! www.spgr.nl

Meer weten over alle activiteiten in en rond café Royal Mill?

Bekijk dan de website www.caferoyalmill.nl en like hun Facebookpagina.