In samenwerking met de bewoners van Stichting Domus Mill wordt er op tweede Paasdag (maandag 28 maart) van 10.00 uur tot 17.00 uur de Lente Natuur Markt bij Bezoekerscentrum de Kuilen georganiseerd.

Dit alles is te vinden aan de Valkweg 11 in Mill. De toegang is gratis en kinderen kunnen een stempel halen voor gratis toegang in de buitenspeeltuin D’n Uilweg.

Stichting Domus Mill biedt zorg, wonen en ondersteuning aan ruim 25 mensen met een (verstandelijke) beperking. Samen met begeleiding zijn zij in de zomerdag mede verantwoordelijk voor het groenonderhoud bij het strand van de Kuilen. Bestaat de dagbesteding in de zomer voornamelijk uit tuinieren, in de winterdag wanneer het te koud is vinden de activiteiten plaats in het activiteitencentrum. Hier is dan ook de afgelopen maanden flink geknutseld en gewerkt om allerlei natuurlijke en/ of gerecyclede producten te maken.

Natuurlijk zullen de inmiddels beroemde vogelhuisjes er te koop zijn als ook kasten voor uilen, vlinders, bijen en vleermuizen. Wanneer u deze nu ophangt is dit op tijd voor de vogels om een nestje te maken. Alle door de houtbewerking gemaakte spullen zijn van gerecycled hout gemaakt.

Daarnaast zullen er meerdere andere kramen zijn met verschillende producten zoals kaarten, brocante spullen, wandel- en fietskaarten, planten voor in de moestuin, bloemen voor de potjes voorjaar etc. Graag tot dan!