Op zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseert feest- en showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest in Mill. Dit zoals gebruikelijk in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg.

Dit jaar gaat Toeternietoe met het Parkfeest terug naar de basis. Geen Zeskamp zoals de laatste jaren, maar het zal vooral draaien om dweilorkesten, muziek, eten, drinken, Dj’s (op zaterdagavond) en ook zullen er die zaterdag 21 mei diverse luchtballonnen op gaan stijgen. Maar bijzonder bij het Parkfeest 2016 in Mill is ook dat een gedeelte van de baromzet naar de Stamceldonorbank gaat.

Ballonnen

Stichting Activiteiten Mill promoot al enkele jaren onder de naam Beleef het in Mill het maken van ballonvaarten vanuit het Landschapspark in Mill. Gedurende het gehele seizoen, van april tot en met oktober, vinden er regelmatig vaarten plaats. Meestal gaat het dan om 1 ballon. Maar op zaterdagavond 21 mei wil SAM proberen meerdere ballonnen op te laten stijgen. Naast het gegeven dat de weersomstandigheden goed moeten zijn, zijn er uiteraard ook passagiers nodig. Een ticket kost 175,00 euro per persoon en hiervan gaat een gedeelte naar de Stamceldonorbank.

Wilt u een ticket reserveren?

Bel dan met Stichting Activiteiten Mill op 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over het Parkfeest in Mill kunt u bellen met Mario Uijen op 06 - 21 82 50 63 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..