Simply Wild Outdoor viert op de Kuilen in Langenboom op 10 en 11 juni haar 5-jarig bestaan en belooft uit te pakken. Het eerste bewijs is daar: de line-up is zorgvuldig samengesteld en groter dan ooit tevoren.

Met maar liefst 26 acts verspreid over twee dagen laat de organisatie wederom zien dat het nog gekker kan. Om het festival nog completer te maken is er dit jaar gekozen voor een tweede Surprise Area op zaterdag 11 juni.

Vrijdag 10 juni wordt een avond vol variatie. Diverse muziekstijlen passeren de revue zodat stilstaan onmogelijk wordt, het thema ‘Simply Wild - Van de Plaat’ zegt eigenlijk al genoeg. Niemand minder dan de bazen van Puinhoop Kollektiv, de upcoming act Dansado & De Feestneger en regionale helden als Juelzz, Civillian en E-jackt zorgen voor een avond feest!

Zaterdag 11 juni op ‘Simply Wild - The Wild Birthday’ trakteert de organisatie haar bezoekers dit jaar voor het eerst op een tweede podium. Op het hoofdpodium zullen vooral de hardere beats en basslines in opbouwende vorm klinken. De organisatie presenteert met gepaste trots: Ran-D, DJ Stiek, DJ Razz, Emphasis, PRDX, DJ Sjek, Re-Mo, Civillian, #TeamChique, D-Strike en The Underdogs gehost door de altijd energieke MC Rems.

Op de Surprise Area staan Jimmy Owen, Koen W, Civillian & The Beard Squad, Marvin Late, Roll the Dice, Slapstick, Stephen en The Day Music Died garant voor de lekkerste techno, (deep)house, trap en meer! 

Zoals we van Simply Wild Outdoor gewend zijn gaan ze uitpakken. Het podiumdesign, de oogstrelende lichtshow, een geluidsysteem van de bovenste plank en een spectaculaire eindshow liegen er niet om. Simply Wild Outdoor belooft er weer twee onvergetelijke dagen van te maken. Je kunt nu je kaarten bestellen op www.simplywildevents.nl/tickets/. Tickets voor vrijdag bedragen €16,50, zaterdagtickets bedragen €22,50 en je kunt nu ook extra voordelig combitickets aanschaffen voor maar €29,50. Zorg dat je op tijd bent want de Early Birthday Tickets zijn al uitverkocht.

Voor meer informatie, regelmatige updates en winacties sluit je je aan bij de Simply Wild Facebookpagina en houd je de website www.simplywildevents.nl goed in de gaten.

Algemene informatie

Vrijdag 10 juni: Simply Wild - Van De Plaat (20.00 tot 01.00 uur)
Zaterdag 11 juni: Simply Wild - The Wild Birthday (13.00 tot 01.00 uur)
Locatie: Circuitpark De Kuilen, Langenboom
Website: www.simplywildevents.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/simplywildevents/
Tickets: www.simplywildevents.nl/tickets/