Wandelsportvereniging Amicitia, het Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill zijn al enkele maanden bezig met de voorbereidingen voor de 2e avondwandelvierdaagse. Deze zal dinsdag 21, woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 juni worden gehouden.

Het mooie van deze avondvierdaagse is dat iedere avond in een ander kerkdorp van de gemeente Mill en Sint Hubert gestart en gefinisht wordt. Dat is:

  • Dinsdag 21 juni bij café Amanshof in Wilbertoord;
  • Woensdag 22 juni bij café Difference in Sint Hubert;
  • Donderdag 23 juni bij café d’n Bens in Langenboom;
  • Vrijdag 24 juni bij café Royal in Mill;

De start is elke dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Men kan kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer. Alle avonden deelnemen, kan voor 5,- euro. Hiervoor krijgt men dan tevens een medaille. Kan of wil men niet alle 4 de avonden wandelen, dan kan men ook per dag deelnemen, Kosten zijn dan 2,- euro per dag.

Elke dag worden de wandelaars muzikaal onthaald bij de finish. Dat is in Wilbertoord door de Heigalmers, in Sint Hubert door de Bent Zonder Vent en in Langenboom door Moizat. Feestorkest Toeternietoe zal op de laatste dag in Mill zorgen voor de muzikale afsluiting van deze avondwandelvierdaagse.

Iedereen kan aan deze avondwandelvierdaagse deelnemen. Individuele wandelaars hoeven zich niet tevoren in te schrijven. Wil men met grotere groepen wandelen, bijvoorbeeld klassen, scouting, buurtschappen etc., dan is tevoren aanmelden wenselijk.

Meer informatie hierover of voor aanmeldingen van grotere groepen, bel 0485 - 45 35 69 of 0485 - 45 51 05. Zie ook www.wsvamicitia.nl.