Op zondag 24 april 2016 organiseert Stichting Activiteiten Mill (SAM) van 11.00 uur tot 16.00 uur voor het 2e achtereenvolgende jaar een stoep- schuur- en garageverkoop.

Deze keer gemeente breed, dus naast verkopers in Mill kunnen ook belangstellende verkopers uit Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord hier helemaal gratis aan deelnemen. Aanmelden als verkopend adres kan nog tot 16 april door het adres door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 24 april 2016 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.

Deelnemers

Tot nu toe zijn er in Langenboom deelnemende adressen in de Abeelweg, dellenweg, Eikenlaan, Gasthuisstraat, Iepenlaan en Wilgenlaan. In Mill zijn deelnemers te vinden in de Bakhuisweg, Bastaardstraat, Beatrixstraat, Berentsweg, Bernhardstraat, buizerdstraat, Bunders, Cuijksedijk, Domeinenstraat, Dr. Moonsstraat, Genieweg, Goudvink, Graafseweg, Hoogveldseweg, Irenestraat, Kampweg, Kanariestraat, Karstraat, Kolkweg, Leeuwerikstraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Meeuwstraat, Mergen, Mezenhof, Molenstraat, Nachtegaalstraat, Riddershove, Ringersstraat, Schepershof, Spoorstraat, stationsstraat, Tortelstraat, wanroijseweg en Wilhelminastraat. In Sint Hubert doen verkopers mee in de Grootvenseweg, Jachthoornstraat, Klaroenstraat, pastoor Jacobsstraat en Wanroijseweg en in Wilbertoord is dat in de Pastoor Beltstraat, Verbindingsweg, verstegenweg, wethouder Lindersstraat, Willemsweg en Willibrordusstraat.

Waar

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van dinsdag 18 april 2016. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 24 april met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is. Naast de adressen in De Neije Krant is er die week ook een lijstje in Excel te downloaden vanaf inmill.nl. Zo zijn alle deelnemers ook te selecteren op bijvoorbeeld straat, postcode en woonplaats.

Reserveer zondag 24 april 2016 alvast in de agenda en sla je slag!

Aanmelden als deelnemer kan tot zaterdag 16 april 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch op 0485 - 32 56 34.