Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) organiseert op vrijdagavond 1 april in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill Puur, een avond voor hem en haar.

Vorig jaar organiseerde OCMill een Gooise Ladies Night, maar enkele heren gaven aan dat ook zij graag op een dergelijke avond aanwezig waren. Vandaar dat gekozen is voor een andere naam en extra activiteiten die zowel voor heren als dames leuk zijn. Puur start vrijdag 1 april om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. De opbrengst van deze avond gaat naar de Vrienden van Aldenhorst in Mill en de Bent Zonder Vent zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Pokeren en darts

Tijdens Puur is er in ’t Lagerhuis naast een bingo, loterij en diverse stands ook een poker- en dartstoernooi. Hiervoor heeft OCMill assistentie van pokervereniging Pokeren in Holland en dartclub No Score. Zij geven van 19.30 uur tot 20.00 uur aan alle belangstellenden een demonstratie en uitleg rond pokeren en darten. Om 20.00 uur start er vervolgens op 2 pokertafels een 2 dartborden een toernooi. Per tafel is er ruimte voor 9 deelnemers en bij het darten kunnen 2x 8 personen deelnemen. Deelnemen aan een van deze toernooien kost 12,50 euro per persoon, een deel van het inschrijfgeld gaat in de prijzenpot, de rest gaat naar het goede doel. Aanmelden voor dit pokertoernooi kan via 0485 - 32 56 34 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stands, bingo en loterij

Vanaf 19.30 uur zijn er diverse stands aanwezig in ’t Lagerhuis. Hier kan men meer informatie krijgen over de meest uiteenlopende diensten en producten. Om 21.00 uur start er een bingo waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Een bingokaart kost deze avond 12,50 euro. Er zijn 8 rondes en elke ronde bestaat uit een vol rijtje en vervolgens een volle kaart. Ook zijn er die avond a 1,00 euro loten te koop waarmee ook weer heel wat prijzen te winnen zijn.

Vrienden van Aldenhorst

De opbrengst van de avond is voor de Stichting Vrienden van Aldenhorst. Deze stichting is eind vorig jaar opgericht. Hun doel is om gelden bijeen te brengen voor de bewoners van zorgcentrum Aldenhorst, inclusief de verpleeghuizen De Meihorst en Buitenhorst. Met die geldmiddelen willen zij projecten ondersteunen die de woonomgeving aantrekkelijker en sfeervoller maken en zo het welzijn van de bewoners bevorderen. Een doel wat OCMill graag ondersteunt, u ook?

Meer weten over het Ondernemers Collectief Mill?

Like de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl.