Aanstaande zaterdagavond 9 april verwelkomt Ons Genoegen de Luchtmachtkapel in Sint Hubert. Zij spelen dan hun avondvullende show ‘Made in NL’ met muziek van Nederlandse bodem, zoals Ramses Shaffy, Blof en Boudewijn de Groot.

De Jachthoorn wordt die dag omgetoverd tot een heus theater, inclusief grote ledschermen en een lichtshow. Dit alles staat natuurlijk ten dienste van de muziek, want maar liefst 20 nummers passeren de revue. Het is echt voor elk wat wils: van meezingers tot luisterliedjes, van een klassiek tintje tot een lekkere bas.
De voorbereidingen voor deze show zijn dan ook in volle gang.
Bestuurslid Geert Verstegen: “Deze show is in het kader van ons 125-jarig jubileum. We doen er dan ook alles aan om er een geweldig evenement van te maken. De kaartverkoop loopt inmiddels. We zijn er bijna klaar voor. En we hebben er zin in.”

Wilt u er ook bij zijn?

Bestel dan nog snel kaartjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zitplaatsen kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. Staanplaatsen zijn € 8,- in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa. 1 consumptie in inbegrepen.
De zaal is open om 19.30 uur, de show begint om 20.00 uur.