Zaterdagavond 9 april staat rock, plezier in muziek maken en het dorp Wilbertoord centraal in café Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill. Die avond hoort en ziet u er namelijk vanaf 22.00 uur 2 bands met een hoog Wilbertoord-gehalte.

Maar ook spat de rock en het plezier in muziek maken van deze muzikanten af. Dat kan ook niet anders, want die avond op het podium bij café Royal Alice Dee en Galvanized. Toegang is helemaal gratis, maar kom op tijd, vol is vol!

Een ode aan de rock van de seventies en de eighties, zo mag Galvanized genoemd worden. Deze decennia, waarin de rock tot volle wasdom kwam en zich in alle richtingen ontwikkelde, hebben indringende en tijdloze songs opgeleverd. Galvanized heeft er een neus voor. Saillant detail: deze vijf ‘jonkies’ moesten nog geboren worden toen hun grote voorbeelden bezig waren hun indrukwekkende nalatenschap op te bouwen. Maar naast nummers van toen staan er ook actuelere hits op hun repertoire, want ook nu wordt er nog goede muziek gemaakt.

Alice Dee is een 5-koppige muziekmachine die medio 2015 het licht zag. Zij brengen alle facetten uit de rock: van AC/DC, Brood en Cocker tot de Foo Fighters. De band bestaat uit zangeres Sophie van Creij, Tjeerd Meulepas op drums, basgitarist Jord Coenen, gitarist Paul Selten en gitarist en toetsenist Gijs Selten. Deze muzikanten brengen ondanks hun jeugdige leeftijd al heel wat ervaring mee op het podium.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal in Mill?

Like hun Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl.