Afgelopen zaterdag gaf de Luchtmachtkapel onder leiding van Jasper Staps een geweldige show. In de middag werd de Jachthoorn door medewerkers van de Luchtmacht en leden van Ons Genoegen omgetoverd tot een echt theater. Twee volle vrachtwagens werden gelost en opgebouwd tot podium inclusief Ledschermen en een lichtshow.

Geert Verstegen opende de avond met kolonel Ariëns van Vliegbasis Volkel, en zette de toon door het orkest “Jasper and his Rockets” te noemen. En dit was niet overdreven.

Op het podium zat een 65-koppig orkest wat de ruim 300 aanwezigen meenam op een muzikale reis door Nederland. Muziek van Racoon, Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Blof, en Armin van Buuren passeerden de revue, Mozart werd gemoderniseerd en als toegift “Iedereen is van de Wereld”. Het was met recht een geslaagd evenement, waarvan de meeste aanwezigen vonden dat het veel te snel voorbij was. De staande ovatie na afloop van de 20 nummers was dik verdiend.

Muziekvereniging Ons Genoegen kijkt trots terug op dit evenement, dat zij organiseerde in het kader van het 125 jarig jubileum. Na de aftrap 28 februari j.l., was dit een fantastisch hoogtepunt.

Noteer alvast 28 mei

Het volgende evenement in het jubileumjaar is een muzikale doedag op 28 mei. Zowel de jeugd als volwassenen kunnen hier genieten van muziek van de harmonie, samen met leerlingen van de basisschool die een stoomcursus hebben gehad. Wellicht wilt u zelf ook eens proberen of muziek maken iets voor u is? Tijdens deze dag krijgt u inspiratie!

En natuurlijk zijn zij 27 april tijdens Koningsdag van de partij.