Foto: Toon Willems

De leden van toneelvereniging Miamtoca staan voor een druk weekend. Want komende zaterdag- en zondagmiddag staat er een toneelvoorstelling voor de jeugd op het programma en zaterdag- en zondagavond voor volwassenen. Dit alles in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill.

Sneeuwwatje en de Zeven Erge 

De middagvoorstelling wordt op zaterdag 16 en zondag 17 april gespeeld door de jeugdleden van Miamtoca. Zij spelen het sprookje Sneeuwwatje en de Zeven Erge. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur. De veertien jeugdleden vertolken de rollen die je in een modern sprookje mag verwachten, koning, koningin, Erge?, prins of paard. Hilarisch en spannend zijn de ingrediënten voor een leuke middag.

He, mag ik mijn echtgenote terug? 

Deze voorstelling begint komende zaterdag- en zondagavond om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal open. In de pauze is er ruim de tijd voor een drankje en praatje. Na afloop komen de acteurs en actrices graag een praatje met u maken.
He, mag ik mijn echtgenote terug, dat hoor je niet zo vaak. Maar soms, heel soms gebeurt het toch. In ieder geval op zaterdag 16 en zondag 17 april a.s. Dan probeert Barend Minderman, psychiater van beroep, zijn vrouw opnieuw te veroveren. Daarvoor moet hij wel, zijn nieuwe vriendin Dolly, de vriend van zijn bijna ex-vrouw en tante Minnie om de tuin leiden. Voordat het zover is, passeren er vele hilarische momenten. Het dienstmeisje Titia, tante Minnie en vriend ‘de Boer” doen er steevast een schepje bovenop naar mate de avond vordert.

Kaartverkoop

Kaartjes voor beide voorstellingen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. Ook aan de kassa vlak voor de voorstellingen zijn kaartjes verkrijgbaar in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. www.miamtoca.nl.