Chocolaterie Milachocolata opent deze week een vestiging aan de Markt 13 in Mill. Donderdag 14 april is de opening voor relaties en andere genodigden, vanaf zaterdag 16 april is de deur voor iedereen open.

Een groot gedeelte van het chocolade-assortiment en maatwerkproducten zal vanuit deze locatie aangeboden worden. Milachocolata heeft de productie van haar producten in Gemert. Maar Mill zien zij als een prima verkooplocatie omdat Mill en omgeving een groei kent van instellingen en innovatieve bedrijven. Mill is hét knooppunt van de foodsector; veel expertise en business is geconcentreerd in dit gebied. Milachocolata zal met deze vestiging daar deel van uitmaken.

Anna Hajrapetian (31 jaar), eigenaresse van Milachocolata en woonachtig in Mill, is verheugd met de start: “Het is geweldig om in Mill onze eerste fysieke winkel te vestigen. Juist van daar uit kunnen wij mensen laten genieten van heerlijke chocolade creaties, ambachtelijke ijs, vers gemalen koffie en diverse workshops waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid een grote rol spelen. We zien dat in Mill veel beweging die kant op gaat.” De afgelopen vier jaar heeft Milachocolata diverse successen behaald waaronder het winnen van de ZZP’er van het jaar award.

Milachocolata levert ambachtelijke chocolade creaties en relatiegeschenken. “Tevens leveren wij geheel ambachtelijk bereid ijs met de fijnste en zuiverste grondstoffen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geven wij onze producten een (H)eerlijke smaak. Wij proberen om een verrassend en veelzijdig assortiment samen te stellen en alle combinaties van smaak uit te buiten. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken, gecombineerd met een ambachtelijke wijze van produceren. Bij ons bedrijf staan creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel.”

Milachocolata levert diverse chocolade relatiegeschenken aan ondernemers uit de Lifestyle industrie zoals aan MaxMara, Jaguar en Mercedes-Benz.

Milachocolata
Markt 13
5451 BS Mill
06 - 41 73 98 91
www.milachocolata.com