Op zondag 24 april 2016 is er op initiatief van Stichting Activiteiten Mill van 11.00 uur tot 16.00 uur opnieuw een Stoep- en Schuurverkoop. Op veler verzoek deze keer niet alleen in Mill, maar ook in Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord kan hier gratis aan worden deelgenomen.

Bij de Stoep- en Schuurverkoop bieden particulieren en hobbyisten vanaf de eigen oprit of vanuit de eigen schuur materiaal aan. Gratis aanmelden kan nog tot en met vrijdag 15 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe het werkt?

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 24 april 2016 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.
Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van dinsdag 18 april 2016. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 24 april met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is.

Reserveer zondag 24 april 2016 alvast in de agenda en sla je slag! Aanmelden als deelnemer kan tot zaterdag 16 april 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch op 0485 - 32 56 34.