Eens per twee jaar heeft Scouting Mill een gezamenlijk weekend. Alle speltakken zullen dan aanwezig zijn en ook overnachten. Op 16 en 17 april zal dit weer plaats vinden.

Omdat Scouting Mill dit jaar 70 jaar bestaat is er een thema gekozen dat met tijden te maken heeft. De spellen gaan terug in de tijd en veel verder dan 70 jaar. Denk aan de ijstijd, oertijd, prehistorie, Middeleeuwen etc. Voor in de avond staan er twee speurtochten op het programma. Het beloofd weer een gezellig en leuk weekend te worden.

Al een poosje is een groepje mensen bezig om een archief aan te leggen met alles wat met Scouting Mill te maken heeft. Tijdens dit weekend willen zij een kleine expositie houden. Zij hebben materiaal van alle tijden maar deze expositie gaat speciaal over de begin jaren. De jaren 40 en 50.

Iedereen is altijd welkom bij Scouting Mill, Maar wij willen iedereen die geïnteresseerd is uitnodigen om op 16 april tussen 14.00 uur en 16.00 uur een kijkje te komen nemen bij deze expositie. Dit kan bij Blokhut de Brugse Berg van Scouting Mill aan de Graafseweg 16 in Mill.