Op donderdag 28 april 2016 wordt er opnieuw door Stichting Beweegtuin Mill een wandeling in de Beweegtuin Mill georganiseerd speciaal voor de Opa’s en Oma’s met hun kinderen en kleinkinderen.

Hierbij kan iedereen kennis maken met het bijzondere gebied en de mooie natuur vlakbij het centrum in de Kanaalzone. Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen, kinderen kunnen als ze willen onderweg klimmen en klauteren, door de plassen banjeren. De ouderen ook natuurlijk, iedereen mag op eigen wijze meedoen, niets moet! Marcel Peters, bekend met het gebied, is degene die u de weg wijst.

Omdat dit gebied ook historisch, met name in de oorlog, veel waarde heeft zijn Bennie Boffen en Willy Sweens van Stichting Myllesheem ook deze keer weer bereid gevonden mee te wandelen en de deelnemers wijzer te maken over al hetgeen zich hier afgespeeld heeft.

Onderweg wordt er gepauzeerd bij Groepsaccommodatie de Nieuwenhof waar de kinderen een ijsje en de volwassenen een kopje koffie en thee aangeboden krijgen.

De start is om 14.00 uur bij de bloklandbunker aan de Langenboomseweg, vanuit centrum van Mill, net over de brug aan de rechterzijde. De tocht duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Advies is om de kinderen kleren (lange broek) aan te geven die nat mag worden met gymschoenen en als u zelf als volwassene ook met de kids mee wilt doen, kunt u hier ook rekening mee houden. 

Dit alles wordt u en u kinderen geheel gratis aangeboden, inclusief koffie en een ijsje namens Stichting Beweegtuin Mill. Tevoren aanmelden is niet nodig.