Op woensdag 20 april heeft in De Wester een openbare bijeenkomst van de Wijkraad Mill-West plaats gevonden. Samen met de wijkbewoners heeft het bestuur van de wijkraad deze avond van gedachten gewisseld over diverse onderwerpen die leven in de wijk.

De avond begon met de introductie van NEXTdoor. Een gratis platform waarin in de wijk een sociaal netwerk kan worden opgebouwd. Op deze manier kan er op een gemakkelijke manier contact gelegd worden met buren, of kan er van gedachten gewisseld worden over dingen die jouw buurt betreffen. Op de Brugse Berg is er reeds een NEXTdoor-groep actief en de wijkraad hoopt Mill-West via deze app in zijn geheel te kunnen binden.

Als tweede was Bram Hendriks aanwezig om vrijwillig het nodige uit te leggen over LVCnet. Een zinvolle presentatie over de zin van de aanleg van het glasvezelnet voor de kern én het buitengebied.

De tweede helft van de avond is er met de aanwezige wijkbewoners gesproken over 4 thema’s: Verkeer en veiligheid, Leefbaarheid, Voorzieningen in de wijk en Sociale voorzieningen. Tijdens deze gesprekrondes zijn er leuke en zinvolle ideeën besproken, en zijn er ook kritische noten geplaatst bij de onderwerpen. Voldoende aanknopingspunten om samen Mill-West te verbeteren.

Al met al een geslaagde avond met een goede opkomst. Gezamenlijk gaat de Wijkraad aan de slag met de uitkomsten van deze avond en zullen zij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over de wijkraad ga dan naar www.wijkraadmillwest.nl, of volg ze op facebook. Ook kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden voor de nieuwsbrief of om de notulen van de openbare bijeenkomst te ontvangen.