Vreemd om in mei te lezen dat men aan de nieuwjaarduik deel neemt. Dat kan ook alleen als je lid bent van de scouting en deelneemt aan het grote kamp.

Dit jaar werd dit verplaatst naar mei i.v.m. de verschuiving van de zomervakantie. Het fissakamp oftewel feestdagenkamp werd door de hele groep in Mook gevierd. Welpen in de blokhut de Scouts en oudere jeugd in tenten. Elke dag een andere feestdag. Verjaardag met kadootjes bingo. Oud en nieuw met vuurwerk en natuurlijk de nieuwjaarsduik. Een Unox muts en oorkonde konden niet uitblijven. Kerstmis met een kerstmenu Oftewel met ca 50 personen gourmetten in een pan.
Met Pasen een smokkelspel met paaseieren. Carnaval met onze enige echte Prins Sjoerd en vader en moederdag-ontbijt op bed. De oudere jeugd bezocht een escaperoom, klimbos en het Crazy 8 spel in Nijmegen.
Een drukke week met uiteindelijk schitterend weer.

Scoutingloterij

Om dit soort activiteiten te kunnen bekostigen zullen de leden scoutingloten verkopen. Als u daaraan mee wilt doen stellen ze dat zeer op prijs. Wij danken alvast voor de medewerking.