Op zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseert feest- en showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest in Mill. Het belooft een weekend te worden vol muziek, show, vermaak voor kinderen, een gezellige BBQ en opstijgende ballonnen.

Het organiserende Toeternietoe heeft besloten een deel van de baromzet en ticketverkoop van de ballonvaarten te sponsoren aan de Stamceldonorbank. Zorg dus ook dat u erbij bent in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill.

Zondag 22 mei

Tal van dweilorkesten, zoals o.a. Engsele uit Sint Hubert, de Heigalmers uit Wilbertoord en Toeternietoe zelf, zijn er op zondag 22 mei in het Landschapspark in Mill vanaf 13.30 uur te horen en zien. Dat naast vermaak voor kinderen. Wielerclub Mill organiseert op zondag 22 mei ook de Kasteelronde. Dit alles op een parcours wat grenst aan het Landschapspark. Hiermee is er dus nog meer te beleven tijdens het Parkfeest op zondag. 

Zaterdag 21 mei - reserveer voor BBQ en ballonvaart

Maar het Parkfeest start al op zaterdag 21 mei om 17.00 uur. Dit met een super gezellige BBQ voor de hele familie. De voorverkoop voor de geheel verzorgde luxe BBQ tijdens Parkfeest is al in volle gang. De tickets zijn verkrijgbaar bij cafe ’t Centrum, Eten & Zo en bij Mario Uijen (Snipweg 41). De kosten zijn 10,00 euro voor volwassenen en kinderen betalen 5,00 euro. Voorverkoop loopt tot 18 mei, daarna zijn er beperkt kaartjes voor deze BBQ verkrijgbaar aan de kassa. Deze BBQ zal muzikaal omlijst worden door de Notenbalkers uit Escharen en ook zijn er voor de kinderen springkussens en zij kunnen zich ook laten schminken.
Deze zaterdagavond zullen er ook diverse ballonnen opstijgen. Ondertussen zijn er al 3 ballonnen volgeboekt met passagiers, maar een ticket kopen is nog steeds mogelijk. Dan worden er extra ballonnen naar Mill gehaald. Een ticket kost 175,00 euro en hiervan gaat 25,00 euro per ticket naar de Stamceldonorbank. Reserveren van een ballonvaart kan via Stichting Activiteiten Mill op 0485 - 32 56 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vanaf 21.00 uur is er zaterdag 21 mei een Fabulous DJ Avond met een fantastische lichtshow en draaien DJ Jacky R, DJ Tommie V en DJ Benzel er de meest gevarieerde (feest)muziek. Rond 23.00 uur is er een speciaal gastoptreden en een loterij. Daarna gaat het allemaal door met een Battle of the Dj’s.

De toegang van het Parkfeest op 21 en 22 mei is uiteraard helemaal gratis.

Meer weten over Toeternietoe en het Parkfeest?

Like hun Facebookpagina of zie www.toeternietoemill.nl.