Foto: Guus Fonteijn

De rolstoelwandeling die de SWOM ieder jaar organiseert, gaat dit jaar door landelijk Sint Hubert. Dit jaar doet de Zonnebloem ook mee aan de organisatie.

De wandeling is bedoeld voor mensen die al in een rolstoel of scootmobiel zitten en voor mensen die niet meer alleen een wat langere wandeling kunnen maken. Voor deze groep heeft de SWOM rolstoelen gehuurd bij de Zonnebloem. Wethouder Erik van Daal zal om 13.00 uur het startschot voor de wandeling geven in het Landschapspark in Mill.

Boekje

Dankzij een sponsor ontvangen bij het startpunt deelnemers en vrijwilligers een boekje met informatie over de wetenswaardigheden van de route en de geschiedenis van Sint Hubert. Bij deze wandeling staat het kerkdorp Sint Hubert en de landelijke omgeving centraal. Onderweg mogen wij de dikbilfokkerij “De Kraaijenboshoeve” bezoeken, waar boer Cornelissen ons hartelijk ontvangt. Verder gaat de wandeling langs de kerk naar de Jachthoorn waar koffie met lekkers, drankjes met hapjes en een mooi programma door bewoners uit Sint Hubert ons wachten.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt 7 Euro, te betalen vóór de start. Hierin zijn ook eventuele kosten van het gebruik van een rolstoel begrepen. De begeleiders/duwers behoeven geen bijdrage te betalen.

Opgeven

U kunt zich opgeven tot uiterlijk 9 juni bij Corry Toonen en Guus Fonteijn: 

  • De Zonnebloem relaties moeten zich opgeven bij Corry Toonen van de Zonnebloem afdeling Mill en Sint Hubert 0485 - 45 28 07 of bij de eigen contactpersoon van de Zonnebloem. Graag vermelden of de gasten een rolstoel nodig hebben. Mag ook met eigen (elektrische) rolstoel en scootmobiel of gezellig mee wandelen al dan niet met een rollator.
  • Alle overige deelnemers kunnen zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Guus Fonteijn. Per telefoon aanmelden iedere werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur op nummer 0485 - 47 00 54 of 06 - 22 55 24 27. Per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook de invulstrook in de brievenbus van de SWOM in Myllesweerd deponeren. Deze vindt u o.a. in de Neije krant van 24 mei en op de website van de SWOM www.swomill.nl.