De organisatie van St. Hubert op z’n Best heeft het programma voor de 31e editie weer voor elkaar. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus twee avonden in de feesttent met topbands als “De Heeren Van”, een allround band die echt voor feest zorgt.

Op zaterdag start de regionale sterk opkomende band FREEB in het voorprogramma van de toppers BZB. Vorige week nog een daverend succes tijdens het Millse Pulling Weekend en eind augustus dus in Sint Hubert in de feesttent. Kaarten in de voorverkoop kun je bestellen via: www.sthubertopzijnbest.nl Voor grote groepen hebben we deze maand extra grote kortingen via de combideals. Dus bestel ze vlug, want zijn maar beperkt beschikbaar.

Op zondag heeft de organisatie het concept aangepast. Al jaren zijn we elk jaar bezig te vernieuwen. Na 30 jaar vond de organisatie het tijd om een andere invulling te geven aan de braderie en rommelmarkt. St. Hubert op z’n Best is uitgegroeid tot een evenement waar iedereen voor een dagje gezelligheid komt. Daarom nog steeds vele gratis attracties voor de kinderen, jeugd en volwassenen, een groot terras met LIVE muziek en dit jaar op zondag een MEGA Kofferbakverkoop. Iedereen kan hiervoor een plekje reserveren. Dat betekent dus ook dat we geen spullen meer ophalen voor de rommelmarkt, maar bieden we wel iedereen de gelegenheid om een plekje op de kofferbakverkoop te huren. Aanmelden hiervoor kan via onze site. 

Terug van weggeweest is de nostalgische kermis. Een nieuwe topper is het grote labyrint waarin de jeugd met lazergames elkaar kan proberen uit te raken. De waaghalzen kunnen hun kunsten vertonen op de rodeostier. Patrick Smit met zijn Fietstrial show springt over mensen, op auto’s en maakt salto’s met zijn fiets. Een duivelskunstenaar op de trialbike. Op het grote terras hebben we continu live artiesten. We starten met The Battle of The bands waar opkomende bands dankzij de keuze van het publiek gaan optreden. We sluiten af met The Bandis, de nieuwe 100% Live allround Feestband uit Noord-Oost Brabant. Ze spelen alle bekende hits van toen en nu, van Nederlandstalig tot Spaans, van Engels tot Duits, alles dat feest is pakken ze aan en zijn gegarandeerd een geweldige afsluiter van St. Hubert op z’n Best. 

Dus zet 26, 27 en 28 augustus in je agenda want dan moet je drie dagen in Sint Hubert zijn! Voor het volledige programma kijk op onze site: www.sthubertopzijnbest.nl en kijk op FaceBook en like ons. Onder iedereen die ons liked verloten we een aantal prachtige prijzen.