FREEB

Het laatste weekend in augustus is het volop feest in Sint Hubert. Dit jaar voor de 31e keer is het op de laatste zondag in augustus St. Hubert op z’n Best.

Sinds een paar jaar een heel weekend met op vrijdag- en zaterdagavond twee feestavonden. Op vrijdagavond komt “De Heeren Van” naar de feesttent in St. Hubert. Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Bij hen gaat gegarandeerd het dak er af. Door hun interactie betrekken ze het hele publiek bij hun show. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten, met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Zaterdagavond is “BZB”, Band Zonder Banaan met FREEB in het voorprogramma. Welke band kan zeggen ooit op het hoofdpodium van ’s lands poptempel Paradiso gestaan te hebben? Het 16- en 17-jarige powertrio FREEB kreeg het voor elkaar. Dat is geen toeval. Het is 2013 als FREEB (dan nog Free Beer), de Buma Music Academy Award wint. Muziekrecensenten noemen Free Beer 'misschien wel de grootste sensatie' van de regionale festivals. In 2015 besluiten de jongens dat de naam Free Beer niet langer bij hun leeftijd noch imago past. FREEB wordt geboren. Met FREEB komen we gegarandeerd in de juiste stemming om dan helemaal los te gaan met BZB. BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa.

Op zondag hebben we dan onze traditionele St. Hubert op z’n Best. Ook hier is de organisatie weer vernieuwend bezig. De braderie en rommelmarkt maken plaats voor een MEGA kofferbakverkoop, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om vanuit de achterbak van de auto zijn of haar spulletjes te verkopen. Uiteraard vele gratis attracties waaronder de nostalgische kermis met draaimolen, zweefmolen, ballengooien, touwtjestrekken en nostalgische woonwagens. Ook is Patrick Smit weer terug met zijn BMX Trial show. Fascinerend om te zien. Op het grote muziekplein zijn continu live optredens met The battle of the bands en als spetterende afsluiter de band “Bandits”. Tussendoor kun je meedoen aan de bierfietsbattle of je kunsten vertonen op de Rodeo-stier. In de grote tent is een compleet labyrinth opgebouwd waar de jeugd kan lasergamen. 

Kortom volop activiteit en reserveer dus het laatste weekend van augustus voor St. Hubert op z’n Best. Voor de vrijdag- en zaterdagavond kun je kaarten in de voorverkoop kopen en voor grote groepen hebben we een zeer interessante voorverkoop combi-actie. Deze laatste zijn maar beperkt beschikbaar. Dus wees er snel bij want op = op.

Op onze website: www.sthubertopzijnbest.nl staat alle informatie over het volledige programma en de voorverkoopadressen.

Tot ziens op 26, 27 en 28 augustus 2016 tijdens St. Hubert op z’n Best!