De avondvierdaagse die 21, 22, 23 en 24 juni elke dag vanuit een ander kerkdorp in onze gemeente vertrok, is onder de deelnemers opnieuw zeer goed bevallen. Er was een verdubbeling van het aantal deelnemers tegenover de eerste editie vorig jaar. Ook was er muzikaal onthaal van deelnemende wandelaars en dat verhoogde de feest vreugde bij binnenkomst. 

De leerlingen van basisschool de LenS namen het voor touw als het gaat om deelname van de scholen. De organisatie hoopt bij de volgende editie van de avondvierdaagse dat nog meer scholen zullen aan sluiten. Wandelen is namelijk goed voor de conditie en op deze manier leert iedereen de mooiste plekjes kennen in onze gemeente. Tevens is deze avondwandelvierdaagse met routes van 5, 10 en 15 kilometer een uitstekende voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse.

De organisatie, WSV Amicitia, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill bedankt alle deelnemers. Maar ook een speciaal woord van dank aan de vele vrijwilligers en muziekgezelschappen. Zij hopen volgend jaar weer op uw aanwezigheid, hulp en deelname. Deze volgende avondwandelvierdaagse start op de derde dinsdag van juni. In 2017 is dat dus dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juni. www.wsvamicitia.nl