Aanstaande zondag 10 juli vinden de einduitvoeringen plaats van muziekschool Music Fun. Deze keer is gekozen als locatie voor De Wissel aan de Spoorstraat in Mill.

Inmiddels hebben iedere week zo’n 200 leerlingen les bij Music Fun, niet alleen in Mill maar ook in 7 omliggende dorpen geeft men les op scholen en bij verenigingen.

De middag begint om 13 uur en eindigt om 17:30 en er zijn non stop optredens van individuele leerlingen, duo’s, trio’s, ensembles en de Music Fun band. Docenten van Music Fun zijn aanwezig en ondersteunen daar waar nodig is hun leerlingen. Het is tenslotte super spannend om op een echt podium op te treden! Er is een geluidstechnicus aanwezig, en sommige optredens hebben een soundcheck nodig, dat zijn allemaal dingen die je leert naast de wekelijkse les bij Music Fun, en natuurlijk het samen spelen is erg leuk en leerzaam.

Iedereen is welkom, naast ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes is De Wissel open voor al het publiek wat nieuwsgierig is naar de muziek die niet alleen de kinderen, maar ook volwassen leerlingen geleerd hebben.

Meer informatie?

Zie www.muziekschoolmusicfun.nl.