BZB

Tijdens het weekend van St. Hubert op z’n Best genieten van de beste artiesten. Vrijdag 26 augustus “De Heeren Van” en “DJ Maarten”. Zaterdag 27 augustus zijn het de “FREEB” en “BZB” die het dak er af zullen spelen.

Op zondag maar liefst vier bands die vanaf 12.00 tot 20.00 uur optreden. Naast de optredens is het voor de kinderen genieten van de vele gratis attracties zoals de nostalgische kermis, BMX-trial demo’s en een mega kofferbakverkoop.

St. Hubert op z’n Best wordt dit jaar voor de 31e keer georganiseerd en wordt gekenmerkt als het gezelligste feestweekend in het Land van Cuijk. Tijdens St. Hubert op z’n Best kun je op vrijdag en zaterdag ook langer genieten van het feest want bij ons gaat de muziek tot 2.00 uur door. Dus minimaal een uurtje langer genieten t.o.v. de meeste andere events.

Op onze site kun je online je tickets bestellen. Daardoor profiteer je van aantrekkelijke prijzen in de voorverkoop. Wil je het hele weekend feesten, neem dan een combiticket. Die zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en profiteer je van grote korting. Ga je met vrienden, bestel dan meteen de kaarten voor de hele groep. Vanaf 10 kaarten nog meer korting.

Ga dus snel naar www.sthubertopzijnbest.nl voor het volledige programma en bestel uw tickets online. Kaarten aan de kassa alleen verkrijgbaar indien beschikbaar. Wees dus snel want vol = vol!