Op woensdag 10 augustus 2016 staat de 33e Vakantiejaarmarkt in Mill op het programma. Dit van 10.00 uur tot 18.00 uur in en rond het centrum van Mill. Zoals gebruikelijk is de toegang en ook het parkeren helemaal gratis.

Woensdag 10 augustus zijn in het centrum van Mill opnieuw ruim 300 marktkramen en kooplieden te vinden met de meest uiteenlopende handelswaar. Er zijn gezellige terrasjes, her en der muziek en ook kinderen hoeven zich er niet te vervelen. Kortom, de Vakantiejaarmarkt in Mill is een uitje voor het hele gezin.

Prijsvraag

Elk jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag. Hiermee maakt u kans op een staatslot. Maar ook zijn er diverse cadeaubonnen te verdienen.

Vraag

Stichting Activiteiten Mill (SAM) doet samen met RKSV Juliana al diverse jaren de organisatie van de Vakantiejaarmarkt. SAM lanceerde onlangs een nieuw project waarmee men een vrijwilligerspool op wil zetten. Wat is de naam van deze vrijwilligerspool?

A Samen Sterk Mill
B Helpende handen
C Handen uit de mouwen

Mail uw antwoord voor de Vakantiejaarmarkt van 10 augustus 2016 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per post kan het naar Vakantiejaarmarkt Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Op woensdag 10 augustus worden uit alle juiste inzendingen de winnaars getrokken.

Meer info

Wilt u meer weten of zien hoe gezellig de eerdere edities waren? Bezoek dan de website en bekijk filmpjes en foto’s. Dat kan op www.vakantiejaarmarkt.nl.