All American Day

Vanaf komende zondag 17 juli tot en met zondag 24 juli zijn er volop activiteiten in het centrum van Mill. Dat met de All American Day, daarna 3 dagen de Bouwweek van SKM en op donderdagavond is er een feest in de Kerkstraat als opwarmer voor de doortocht van de Nijmeegse Vierdaagse.

Vrijdag komen de deelnemers aan de 55km van deze Vierdaagse door Mill en zondag 24 juli staat Music on Wheels op het programma. Kortom, een feestweek voor groot en klein in Mill!

All American Day

Zondag 17 juli staat de USA centraal tijdens de All American Day in Mill. Dit van 11.00 uur tot 17.00 uur met handelswaar die past bij dit thema, auto’s, motoren en uiteraard live muziek. Deze All American Day wordt gehouden in de Kerkstraat en gedeelte Hoogstraat. Gratis toegang. Zie voor meer informatie of voor het aanbieden van handelswaar www.allamericanday-mill.nl

Bouwweek

Traditioneel organiseert Stichting Kinderfeesten Mill in de eerste week van de schoolvakantie de Bouwweek. Zo ook dit jaar en wel op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli op het terrein bij de Wissel aan de Spoorstraat. Zie voor meer informatie www.kinderfeestenmill.nl.

Straatfeest

Als opwarmer voor de doortocht van de Nijmeegse Vierdaagse is er donderdagavond 21 juli vanaf 19.00 uur een feest in de Kerkstraat. Hier komt een 40-meter lange overkapping te staan compleet met verlichting, geluid en DJ-Jack. Toegang gratis.

Doortocht Vierdaagse

Vrijdagochtend 22 juli worden vanaf 7.30 uur de eerste wandelaars verwacht die deelnemen aan de 55km route van de 100e Nijmeegse Vierdaagse. Naar verwachting ruim 5500 wandelaars zullen door Mill trekken. De gehele route is versierd, her en der zijn activiteiten maar de nadruk ligt in de Kerkstraat. Daar is ook muziek, zijn gezellige terrasjes en zal de L.O.M. live verslag doen via radio en TV van deze unieke doortocht door Mill. Gratis toegang.

Music on Wheels

Zondag 24 juli wordt voor de 2e keer vanaf 15.00 uur Music on Wheels gehouden. Het publiek kan op het terras blijven zitten en toch genieten van 5 verschillende muzikale acts. De vrachtwagens van Verbo-spedition S.R.L. met Reel to Reel, Two Stools, Galvanized, New Jacket en die Hiegende Flollander verplaatsen zich namelijk elke 45 minuten naar een ander terras. Dat bij café Libre, café ’t Heike, café ’t Centrum, café Royal en café de Winkel. Bij Plaza de Frietkraam en Eten & Zo is een stormbaan, springkussen en poppentheater te vinden voor de kinderen. Gratis toegang. www.musiconwheels-mill.nl

Meer evenementen en activiteiten zijn te vinden op www.uitinmill.nl. Deze Uitagenda is ook te bereiken via www.uitinlangenboom.nl, www.uitinsinthubert.nl en www.uitinwilberttoord.nl.