Op vrijdagochtend 22 juli zullen de wandelaars die 55km lopen tijdens de 100e Vierdaagse vanaf ongeveer 7.30 uur door Mill trekken. Maar de Lokale Omroep Mill is dan al een aantal uren live met radio en TV-uitzendingen bezig.

De L.O.M. start namelijk al om middernacht met live radio vanuit een podiumtent in de Kerkstraat. Dat gaat non-stop door tot vrijdagmiddag 12.00 uur. Ook zijn er vanaf vroeg in de ochtend live beelden te zien via L.O.M. TV van activiteiten in het centrum.

RTV-uitzending

Als L.O.M. radio om middernacht begint pikt men nog net het laatste uur mee van het feest in de Kerkstraat wat daar op donderdagavond 21 juli om 19.00 uur begint. Verder zijn er gedurende de gehele nacht interviews met wandelaars die dan net wakker worden en onderweg naar Nijmegen zijn voor de start aan de laatste dag. Ook zal Leo Josemanders vlak voor hij naar Nijmegen vertrekt, Leo loopt zelf ook de Vierdaagse, bij de L.O.M. rond 3.30 uur live zijn Dwars dur Mill komen zingen. Vanaf vroeg in de ochtend zijn er ook live TV-beelden te zien vanuit het centrum van Mill en al eerder opgenomen reportages. Tijdens de doortocht worden er korte interviewtjes gedaan met de passerende wandelaars en dat alles is natuurlijk live via L.O.M. radio en TV te volgen.

Deze uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door:

  • De Techknecht, onderdeel van Verweijen ICT in Mill;
  • Fritz Events in Cuijk, voor aankoop en verhuur van licht en geluid;
  • Top Beveiliging in Mill, voor ondernemers en particulieren;
  • JBL Steigerverhuur Mill, voor elk project de juiste oplossing;
  • Keijzers partytenten in Mill, van partytent tot koffiekopje;
  • Stichting Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3 en op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Annaloog via Ziggo is de L.O.M. in de gemeente Mill ook via kanaal 22 te zien. Wereldwijd kunt u live kijken en luisteren via de website www.lokaleomroepmill.nl of via de speciale app. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de L.O.M.