In 2015 was Freeb een van de deelnemende bands.

Aanstaande zondag 24 juli wordt in Mill voor de 2e keer Music on Wheels gehouden. Een muzikale tour door 5 verschillende bands. Vanaf 15.00 uur verplaatsen deze bands zich elke 45 minuten via 5 vrachtwagens van Verbo-spedition S.R.L. naar een ander terras.

Daar aangekomen, stekker in het stopcontact, aftellen en spelen maar! Het publiek kan dus blijven zitten op de terrassen van café Libre, café ’t Heike, café de Winkel, café Royal en café ’t Centrum. Op de hoek bij Plaza de Frietkraam en Eten & Zo staat vanaf 14.00 uur een springkussen en stormbaan van de Verhuurschuur en zijn er regelmatig door Knarf en Koo poppenkastvoorstellingen. Dit alles is uiteraard helemaal gratis.

Bands

Deze keer hoort en ziet u tijdens Music on Wheels:

Reel to Reel
Reel to Reel bestaat uit drie muzikanten die verslingerd zijn aan de Ierse pub songs en dansmuziek. Het is pretentieloos, eerlijk en zonder hopseflots. Melancholie en vrolijkheid klinken in meezingers en een jig of reel. De kracht van RTR zit 'm in de verbinding: tussen publiek en troubadour, tussen Keltisch en country, tussen genieten en luisteren. Gewoon muziekskes maken, daar gaat het om!

Two Stools
Het Akoestisch Duo Two Stools is ontstaan doordat 2 ras-muzikanten samen graag muziek bleven maken toen ze net met een andere band gestopt waren. Ze bedachten een Rock & Blues duo. Two Stools werd geboren en de naam was ook zo een feit, omdat de beide muzikanten plaats nemen op een barkruk voor het optreden begint.

Galvanized
'Een ode aan de rock van de seventies en de eighties', zo mag Galvanized genoemd worden. Saillant detail: deze vijf ‘jonkies’ moesten nog geboren worden toen hun grote voorbeelden bezig waren hun indrukwekkende nalatenschap op te bouwen. Galvanized is bezig aan een missie: de rock nog minstens een generatie lang mee laten gaan zonder poppenkast, uit liefde voor de muziek.

New Jacket
New Jacket – What’s in a name – steekt bekende liedjes in een nieuw jasje. De ongerepte muzikanten uit het land van Cuijk, leveren een frisse blik op nummers van Kings of Leon, Jet, Pharrel Williams en zelfs Nederlandse trots, Racoon.

Die Hiegende Flollander
Die Hiegende Flollander zijn gedreven dichters. Een vreemde kracht gaat uit van hun oeuvre, en het allerminste wat we van hun nummers kunnen zeggen is dat ze authentiek zijn. Ze laten zich niet meedrijven met de stroom. Vorig jaar brachten ze een geheel Nederlands repertoire en dit jaar in het Duits met"Die Hiegende Flolländer-Tour".

Meer weten?

Surf dan naar www.musiconwheels-mill.nl en like de Facebookpagina.