Dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 augustus 2016 staat de avondfietsdriedaagse in Mill weer op de agenda. Naast de routes van 15 en 30 kilometer is er ook weer een route van 8 kilometer uitgezet. Dit speciaal voor de kleinere fietsers.

Starten kan iedere dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij Grandcafé zaal ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill.

De avondfietsdriedaagse wordt georganiseerd door buurtvereniging de Molenheide uit Mill en is geschikt voor het hele gezin. De kosten voor deelname bedragen tijdens de start van de fietstocht zelf voor volwassenen 6 euro en voor kinderen t/m groep 8 2 euro. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 dagen mee fietsen mocht alle 3 de dagen te veel zijn of wanneer u verhinderd bent. Dan betaalt u 2,50 euro per dag en 1 euro per kind. De laatste avond wordt een loterij gehouden onder alle aanwezigen waarbij uw inschrijfnummer tevens uw lotnummer is.

Deze avond-fiets-3-daagse is een mooie manier de prachtige omgeving in en rond de gemeente Mill te ontdekken. Dus graag tot dan! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat van de buurtvereniging via Manuele Vos 0485 - 45 53 10.